Bloemenveiling FloraHolland introduceert het jongerenplatform, zodat jonge kwekers een duidelijke en stevige stem krijgen binnen de coöperatie.

Meer binding met jonge kwekers
Met het jongerenplatform creëert de veiling naar eigen zeggen meer binding tussen jonge kwekers onderling en met Royal FloraHolland. Het jongerenplatform bestaat uit een dagelijks bestuur, een jongerenraad en een jongerenteam. In het dagelijks bestuur zitten drie regieteamleden uit Coöperatie 2020; Bianca van Eijk, Thijs Hermans en Joyce Lansbergen. De jongerenraad bestaat uit tien leden.

Thema’s op de agenda tijdens kick-off
Woensdag 4 oktober 2017 was de kick-off van de jongerenraad. Het was een succesvolle dag waarin ze elkaar leerden kennen en samen thema’s zoals digitalisering en de toekomst van de coöperatie op de agenda hebben gezet voor de komende periode.

30 november: jongerendag
Voor alle jonge kwekers tot en met 35 jaar houdt Royal FloraHolland 30november een jongerenbijeenkomst. Dit moet een dag vol inspiratie en netwerken worden. Ook krijgen bezoekers die dag meer informatie over de jongerenraad en kunnen thema’s voor op de agenda aangekaart worden.