In de week van 23-27 september 2019 organiseert de Provincie Zuid-Holland een missie naar China onder leiding van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Zuid-Holland heeft een langdurige en vruchtbare samenwerkingsrelatie met de provincie Hebei.

Naast het bijwonen van de officiële bezoeken, is er voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de missie een uitgebreid en gevarieerd programma, met een focus op de thema’s duurzame ontwikkeling (water, bodem, milieu en stedelijke ontwikkeling) en moderne landbouw/tuinbouw. Het huidige programma bevat lezingen, matchmaking sessies, werkbezoeken, netwerk evenementen, meetings met lokale overheidsinstanties en meer.

Tevens vindt in deze periode de World Horti Expo plaats in Beijing. Samen met RVO, de Nederlandse ambassade en verschillende Chinese partnerorganisaties organiseren wij op 23 en 24 september een tweedaags seminar op de Expo in Beijing met als thema duurzame stedelijke ontwikkeling en de rol van moderne land- en tuinbouw daarin.

Wij verwijzen u graag naar het bijgevoegde voorlopige programma en nodigen u uit om deel te nemen aan de Zuid-Hollandse missie! Ook als u eigen inbreng zou willen hebben in het programma, dan horen wij dat graag. Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan de missie kunt u het bijgevoegde inschrijvingsformulier invullen. Heeft u verdere vragen over het programma, neemt u dan contact op via dsbp@dutchsino.com.