In januari 2019 zal de 2e editie van het succesvolle Intrapreneurship Programma van HortiHeroes starten. 16 talenten van 10 bedrijven uit de Food & Flower Industry doen momenteel mee aan de nog lopende 1e editie. Zij hebben de startup tools, vaardigheden en mindset aangeleerd om een innovatieproject binnen hun bedrijf succesvol te realiseren en zo hun bedrijf van binnenuit radicaal te vernieuwen. Deelnemers en bedrijven zijn razend enthousiast wat reden is voor een tweede editie van de Class of 2019!

Waarom doen we dit?
De wereld verandert en wij moeten mee! Er ontstaan megasteden, er is vervuiling, bronnen als water en land worden schaarser terwijl de wereldbevolking explosief groeit. Wij geloven dat de Nederlandse Food & Flower Industry de kennis en ervaring heeft om de hele wereld te voorzien van lokaal geproduceerd, duurzaam en hoogwaardig voedsel in een groene, gezonde omgeving terwijl het Nederland economisch sterker en toekomstbestendiger maakt. Om dit te bereiken heeft de sector helden nodig. Daarmee bedoelen we knappe koppen en frisse blikken die hun talent willen inzetten en vergroten om zo nóg meer uit deze branche te halen.

Ontwikkel je bedrijf, ontwikkel talent
Met dit Intrapreneurship programma trainen wij deze knappe koppen en frisse blikken om een innovatieproject binnen hun organisatie op te pakken en succesvol te realiseren. Verandering, vernieuwing en innovatie vragen om nieuwe ervaringen en anders denken. Dat is wat dit programma biedt. Onze huidige helden zitten inmiddels vol met nieuwe energie!

Aanmelden?
We zoeken interne helden oftewel talenten werkzaam in de Food & Flower Industry die kansen zien om te vernieuwen, maar het ontbreekt aan tijd, ruimte of de kennis om dit te kunnen realiseren. Deze ambitieuze young professionals (HBO/WO-niveau) tussen de 25 en 40 jaar kunnen zich aanmelden via http://hortiheroes.com/programmas.

Deadline aanmelden: 7 december 2018.

Artie Dewnarain, calculator bij Kubo en talent uit het huidige Intrapreneurship Programma: Als bedrijven hun werknemers inzetten voor het intrapreneurship programma van HortiHeroes, zullen zij de concurrentie een stap voor zijn.”

Melvin van der Zeyden, accountmanager bij Yex en talent uit het huidige Intrapreneurship Programma: “Het programma heeft al mijn verwachtingen overtroffen, ik heb dankzij dit project een compleet andere mindset gekregen. Hierbij heeft het programma mij handvatten gegeven om verandering door te voeren binnen het bedrijf waar ik werk.”

Meer weten?
Kom dan naar onze informatiebijeenkomst over HortiHeroes en de Class of 2019 op donderdag 29 november 2018. Aanmelden kan via http://hortiheroes.com/programmas.