Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
01
feb

Uitnodiging: 10 jaar GreenPort Noord-Holland Noord


01 feb 13:00 - 01 feb 17:00
Afas Stadion, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

GreenPort Noord-Holland Noord bestaat 10 jaar! Actuele onderwerpen, vragen voor de toekomst en een terugblik op de highlights van de afgelopen jaren. We staan stil bij het 10-jarig jubileum van GreenPort Noord-Holland Noord en het vertrek van de programmadirecteur Rian van Dam. Deze bijzondere editie zal onder leiding staan van gedeputeerde Jaap Bond.

Graag nodigen wij u uit voor dit feestelijke evenement waar inspirerende sprekers hun visie geven op drie grote veranderingen in de agrarische sector;

Brexit; economische omschakeling?
Nederland is een grote exporteur van agrarische producten naar het Verenigd Koninkrijk. Wat zijn de gevolgen van de Brexit en waar kunt u zich op voorbereiden? De laatste ontwikkelingen en analyses worden gepresenteerd door Klaas Johan Osinga (LTO Nederland).

Wetenschap & Verduurzaming sector
Er is behoefte aan meer duurzaam produceren. Prof. dr. Michel Haring spreekt vanuit de directe betrokkenheid bij het EFRO-project EVERGREEN van GreenPort NHN, over de bijdrage van de wetenschap en het zoeken naar oplossingen die zowel werken in het laboratorium als in de praktijk. Hoe belangrijk vindt u deze verandering?

Energietransitie en CO2
Energie en CO2 horen bij elkaar. Voor glastuinbouw is externe CO2 noodzakelijk om de energietransitie te kunnen halen. De ‘Green Deal CO2 voorziening glastuinbouw Noord-Holland 2.0’ brengt partijen en projecten bij elkaar. Het doel van de Green Deal is het verder verduurzamen van de sector. Overheden en ondernemers zetten hun handtekening tijdens de conferentie onder de Green Deal CO2. Na het inhoudelijk programma is er gelegenheid om tijdens de feestelijke netwerkborrel afscheid te nemen van Rian van Dam. De conferentie is op vrijdag 1 februari 2019 vanaf 13.00 uur bij het AFAS Stadion in Alkmaar.

Aanmelden
Aanmelden voor de GreenPort NHN Conferentie kan door een email te sturen naar conferentie@greenportnhn.nl o.v.v. naam, functie en bedrijfsnaam.

Locatie: Afas Stadion, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

Gegevens

Datum:
01 feb
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Greenport NHN
Website:
https://www.greenportnhn.nl/

Locatie

Afas Stadion
Stadionweg 1
Alkmaar, 1812 AZ
+ Google Maps