Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
18
mei

Jouw bedrijf in de etalage: online en offline presentatie


18 mei 09:00 - 18 mei 13:00
Hobaho, Professor van Slogterenweg 2, 2161 DW Lisse

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Het voorjaar is alweer bijna ten einde. Stromen toeristen bevolkten de streek en bollenvelden waren weer het middelpunt van de belangstelling. Was jouw bedrijf daar klaar voor? Wat zag de pers op jouw erf? Hoe presenteerde jij de velden aan de toerist? Welke boodschap vertel jij over de teelt en de streek als een bezoeker je wat vraagt? Heb jij mensen via sociale media speciaal naar jouw bedrijf of jouw bollenveld gelokt? En klopt de online verwachting met de offline werkelijkheid?

Op vrijdag 18 mei a.s. organiseert Flower Science een Masterclass on- en offline presentatie. Deze Masterclass wordt geleid door innovatie-ambassadeur en trendwatcher Lieke Lamb. In een wervelende presentatie van een uurtje neemt zij je mee langs een aantal praktijkvoorbeelden. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Verplaats je een moment in de schoenen van een bezoeker en kijk eens naar je eigen bedrijf. Wat ziet die bezoeker dan? En wat wil je dat die bezoeker ziet? Wat is het verhaal van jouw bedrijf en hoe presenteer je dat dan?

Deze Flower Science Masterclass past in de reeks voor bollen- en bloemenondernemers die steeds meer zelf contact hebben met de eindgebruiker of de pers. Een goede online presentatie is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar hoe doe je dat dan? En laat je bijvoorbeeld op een Open Dag aan de buurt zien wat jouw bedrijf nou eigenlijk doet? En wat te denken van een deelname aan een beurs of een vraaggesprek met een journalist. Ben je hier voldoende op voorbereid of kan je hier, als bollen- en bloemenkweker, nog wat hulp bij gebruiken?

Programma:
Wanneer: vrijdag 18 mei 2018
Waar: Hobaho Lisse
Tijd: inloop vanaf 9.00 uur – inhoudelijk programma 9.30 – 12.00 uur – afsluiting met gezamenlijke lunch tot 13.00 uur.
Doelgroep: bollen- en bloemenkwekers

Deelname: gratis, aanmelden verplicht (maximaal 25 deelnemers).

Over Lieke Lamb:
Lieke Lamb is Managing Partner bij Bureau Trendwatcher.com dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als Innovatie-Ambassadeur; Trendwatcher; spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Lieke schrijft regelmatig als gast op verschillende blogs over de trends en noviteiten op het gebied van social media.

Graag tot 18 mei a.s.

Locatie: Hobaho, Professor van Slogterenweg 2, 2161 DW Lisse

Gegevens

Datum:
18 mei 2018
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Hobaho
Professor van Slogterenweg 2
Lisse, 2161 DW
+ Google Maps