Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
4
apr

Go Café – De Nieuwe Bavo bloeit


04 apr 16:00 - 04 apr 19:00
Nieuwe Bavo Haarlem, Leidsevaart 146, Haarlem

Het Groen onderwijscentrum organiseert 4 april aanstaande voor de tweede keer een Go-café tijdens het bloemevenement ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ in de Kathedrale Basiliek in Haarlem.

De kathedraal met de typerende groene koepel vormt het stralende middelpunt van bloemsierkunst tijdens ‘Haarlem Bloeit’. De bloemversieringen worden ontworpen en uitgevoerd door studenten binnen het groene onderwijs.

Deze kennis- en netwerkbijeenkomst ‘Beauty, Lean & Green’ staat in het teken van groeiend ondernemen naar een bloeiende toekomst. We hebben twee boeiende sprekers van toonaangevende bedrijven.

Rob van der Helm, Manager Marketing & Communications bij Van Zanten Breeding BV komt vertellen hoe dit bedrijf vanuit marketing- en bedrijfstechnisch oogpunt de toekomst binnen de sierteeltsector ziet. Daarbij gaat hij onder andere in op de technieken die Royal van Zanten op dit vlak verder gaat ontwikkelen.

Frank Hollaar van Flynth Adviseurs & Accountants geeft zijn visie over de te verrichten aanpassingen aan de nieuwe werkelijkheden in de tuinbouwsector. Frank Hollaar is sectormanager glastuinbouw en bedrijfsadviseur.

Na de presentaties zal Ingeborg Kemperman, docente Bloem Groen & Styling van Wellantcollege, de studenten van de diverse AOC’s uitnodigen om een rondleiding door de Nieuwe Bavo te verzorgen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel en een snack.

Programma:
16:00 uur: inloop
16:15 uur: opening
16:30 uur: Rob van der Helm, Van Zanten Breeding BV
17:00 uur: Frank Hollaar, Flynth Adviseurs & Accountants
17:30 uur: Rondleiding
18:15 uur: Netwerkborrel en snack

Toegang is gratis, aanmelden verplicht via deze link.

Het GO café vindt plaats:
Datum: Donderdag 4 april 2019
Tijd: 16:00 – 19:00 uur
Nieuwe Bavo Haarlem – ingang: Bisschop Bottemanneplein (onder de torens)

Meer informatie kunt u vinden op: De Nieuwe Bavo bloeit.

Locatie: Nieuwe Bavo Haarlem, Leidsevaart 146, Haarlem

Gegevens

Datum:
4 apr 2019
Tijd:
16:00 - 19:00
Website:
https://denieuwebavobloeit.com

Locatie

Nieuwe Bavo Haarlem
Leidsevaart 146
Haarlem,
+ Google Maps