Laden Evenementen

« Alle Evenementen

28
sep

Flower Science on tour: Algae Innovations in Rijssenhout


28 sep 10:00 - 28 sep 13:00
Algae Innovations, Heermanszwet 50, 1435 CD Rijssenhout

Uw groeicyclus verbeteren met micro-algen? In een aantal sectoren wordt deze krachtige biologische groeistimulant al met succes toegepast. Maar zijn deze specifieke microscopische kleine plantjes ook geschikt voor de bollensector? Wat doet het bijvoorbeeld in de broeierij? En werkt het ook in het open veld?

Exclusief voor broeiers en kwekers organiseren wij een Flower Science on tour naar Algae Innovations in Rijssenhout.

Algae Innovations is bewezen succesvol in het kweken van micro-algen voor toepassingen in de sierteelt. Een langjarige samenwerking met Jongkind Aalsmeer heeft ondermeer geresulteerd in een plantenvoeding op basis van micro-algen voor sterke sedums (groene daken) die steeds vaker worden ingezet als opvang voor water en fijnstof. Ook toepassingen in de tomaten- en andere fruitteelt resulteert in betere en stabiele groei.

Graag laten wij u kennismaken met de toepassingen van micro-algen op vrijdag 28 september a.s. Het vervoer naar Heermanszwet 5 te Rijssenhout is op eigen gelegenheid en het programma start om 10.00 uur. De ochtend sluiten wij af met een lichte lunch.

Alleen de snelle beslisser kan mee. Er is ruimte voor 20 deelnemers, vol = vol.

Locatie: Algae Innovations, Heermanszwet 50, 1435 CD Rijssenhout

Gegevens

Datum:
28 sep
Tijd:
10:00 - 13:00

Locatie

Algae Innovations
Heermanszwet 50
Rijssenhout, 1435 CD

Reeds Aangemeld

Pireco, Ron Ottenhof GMNbv, Paul Duindam Greenity, Ellis Langen Cotulip, Wim Balder Sercom, Jan Willem Lut Kwekerij Groeneweg, Alfons van Haaster
Eh Stolze holding, Eric Stolze Bright AgroInnovation, Vincent bijman W.F. Leenen, Jaap Leenen HM van Haaster, Lucas van Haaster KNPV, Frits van der Zweep P.Pennings Bloembollenbedrijf, Rik Pennings

AANMELDEN

Tribe Loading Animation Image