Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
21
feb

Flower Science meets Flower Attraction


21 feb 16:00 - 21 feb 18:00
Gebr. Straathof, Herenweg 436, 2211 VJ

De tulp is ons nationaal icoon. Dat trekt de aandacht van de toerist. Wanneer de velden in bloei staan en de Keukenhof de deuren heeft geopend, zwermen de binnen- en buitenlandse bezoekers door de streek. VVV’s en marketingorganisaties gebruiken de bloeiende velden om in het vroege voorjaar de toerist naar de Bollenstreek te trekken. Om de verwachting van de bezoekers af te stemmen op de werkelijkheid van de ondernemers is onderlinge afstemming wenselijk. In deze meet-up opent Flower Science het gesprek tussen ondernemers, beleidsmakers en verkopers van het toeristisch product.

Wanneer: 21 februari – start 16.00 uur (inloop half uur van tevoren) tot 18.00 uur
Waar: Gebr. Straathof, Herenweg 436, Noordwijkerhout
Wie: ondernemers, beleidsmakers, VVV & Marketingmedewerkers

Deze keer gaan wij in een kleine en informele setting met ondernemers uit de agrarische sector, beleidsmakers en vertegenwoordigers uit toeristische marketing in gesprek over de raakvlakken en de wrijving tussen Flower Attraction en Flower Science. Aan de hand van stellingen gaan de deelnemers met elkaar in gesprek. Is het mogelijk om de toeristen volop te laten genieten én ook de oogst van de bollenteler veilig te stellen? Zijn er voldoende locaties waar de toerist tussen de bloemen kan staan? Welke invloed heeft Sociale Media op het gedrag? En is gedrag te beïnvloeden? Door in gesprek te gaan, willen wij wederzijds begrip creëren en de aandacht vragen voor de rol van de agrarische sector in de communicatie of besluitvormingsprocessen.

Het is de bedoeling om echt met elkaar in gesprek te gaan. Daarom is er een is er een maximum van 40 deelnemers. Deelname is kosteloos, aanmelden is verplicht.

Locatie: Gebr. Straathof, Herenweg 436, 2211 VJ

Gegevens

Datum:
21 feb
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Gebr. Straathof
Herenweg 436 Noordwijkerhout 2211 VJ + Google Maps