Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
14
mei

Flower Science Online: Ondernemingskansen door en ná Corona


14 mei 20:00 - 14 mei 21:00

De afgelopen weken zijn vooral in beslag genomen met redden wat er te redden valt. Wat ons daarbij opvalt is de enorme creativiteit van ondernemers. En ook: wie al digitaal was, heeft nu een voorsprong.

In het komende kenniscafé gaan wij in op de kansen van anders ondernemen en nieuwe afzetmogelijkheden. Zo praten wij met Gebr. Hogervorst, die als één van de eersten kwamen met een drive through concept. Maar verkoop langs de weg kent ook gemeentelijke voorwaarden. Met een ambtenaar bespreken wij de mogelijkheden van vergunnen.
Ook het digitaliseren blijkt in het creëren van een nieuwe afzet van cruciaal belang. Uit het Westland spreken we met Joyce Lansbergen die http://www.bloommakery.nl/ lanceerde om gerbera’s te verkopen. Zij deelt het geheim van haar uiterst succesvolle concept. Een webshopbouwer leidt jullie vervolgens op een korte trip langs de do’s en don’ts van een webshop.

Een laatste kans die is ontstaan is door overschot van plantaardig materiaal. Willem Kemmers vertelt welke mogelijkheden hij ziet ontstaan om inhoudsstoffen van plantaardig materiaal voor nieuwe toepassingen in te zetten.

Mogelijk besteden wij tot slot ook nog aandacht aan toegenomen mogelijkheden voor biomassavergisting van onder meer bollen- en bloemenafval.

In een digitaal café missen wij wel de interactie met jullie. Daarom roepen wij jullie op om nu alvast vragen in te sturen. Je kunt je ook aanmelden voor een panel. Leden van het panel kunnen dan tijdens de uitzending ondernemersvragen stellen. Kortom, wij gaan nog even verder met het experimenteren met online kennisbijeenkomsten. En wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen!

E-mail naar andries@greenportdb.nl en meld je aan als panellid!

Locatie:

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
20:00 - 21:00