Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
12
dec

Flower Science Congres: Natuurlijk Kapitaal


12 dec 15:30 - 12 dec 19:00
Floralis, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse

Laat de natuur voor je werken!

Waar denkt u aan bij natuurlijk kapitaal? Aan biodiversiteit? Aan het gebruik van licht, warmte en water in bedrijfsprocessen? Aan een gezonde bodem voor uw bloembollen?

Bij natuurlijk kapitaal gaat het om land, natuur, grondstoffen, een stabiel klimaat, energie en kwaliteit van bodem, water en lucht. Of het nu gaat om de eigen productieprocessen, leveranciers, afnemers of recycling. Een ondernemer van de toekomst gaat verstandig om met de natuurlijke hulpbronnen.

Tijdens het Flower Science Congres leggen prominente sprekers de verbinding tussen wetenschap en praktijk.

Koos Biesmeijer is scientific director Naturalis. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om op een verantwoorde manier om te gaan met ons natuurlijke kapitaal: hoe kan de bloembollensector de natuur voor zich laten werken met rendement voor ondernemer en omgeving?

Michiel de Haan is managing director van Royal Lemkes, winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018. Deze grootste plantenleverancier van Europa verbindt duurzaamheid op alle niveaus aan hun business. In een inspirerend verhaal vertelt hij waarom Royal Lemkes duurzaamheid zo belangrijk vindt, hoe zij daar invulling aan proberen te geven en wat het oplevert.

Hierna volgt een aantal ultrakorte presentaties over de teelt, de inhoudstoffen en onze omgeving; volop inspiratie hoe u als ondernemer gebruik kunt maken van uw natuurlijk kapitaal.

Het belooft weer een interessante middag te worden bij Floralis in Lisse. Eet na afloop gezellig mee, geef dat dan even apart aan.

Locatie: Floralis, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse

Gegevens

Datum:
12 dec 2018
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

Floralis
Floralisplein 69
Lisse, Zuid Holland 2161 HX Nederland
+ Google Maps